Helaas, dit pand is verkocht

9750 Zingem

GEZINSWONING IN HET CENTRUM VAN ZINGEM

De woning is gelegen op 100m van het station te Zingem en de expresweg N60 Oudenaarde - Gent, in de buurt bevindt er zich een basisschool, bakker, krantenwinkel en een supermarkt.
De woning bestaat uit 3 wooneenheden ( 2 appartementen en een duplex-appartement) waarvan 1 appartement kwalitatief afgewerkt is en volledig instaplklaar is. De 2 andere appartementen bevinden zich in ruwbouwfase , zodat u deze volledig kan afwerken naar uw wensen.
Op de benedenverdieping is er plaats voor 2 garages, het eerste appartement dat bestaat uit een eetplaats, keuken, hal, 2 slaapkamers, badkamer, binnenpatio en een terras met toegang tot de achtertuin. Het tweede appartement op de bovenverdieping bestaat uit een uitgeruste keuken, eet- en leefruimte en een slaapkamer met bijhorende badkamer. Het derde duplex-appartement is casco en kan naar wens worden ingericht.

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen? 
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu IVA Immobilien