Helaas, dit pand is verkocht

9700 Bevere

NIEUWBOUWAPPARTEMENT met 1 slaapkamer en groot zuidgericht terras!

Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers van het nieuwbouwproject Residentie Jemastyl.
Residentie Jemastyl is een hedendaags nieuwbouwproject, ideaal gelegen op wandelafstand van de stadskern van Oudenaarde.

De residentie is gesitueerd in de Ruttemburgstraat 7-9, in een rustig zijstraatje met eenrichtingsverkeer van de Beverestraat. Bevere is een deelgemeente van Oudenaarde en situeert zich op 300 m van het station van Oudenaarde. Bevere beschikt naast een eigen kerk en basisschool ook over een bakker, beenhouwerij, apotheek, superette, grootwarenhuis, een fruitwinkel, een bloemenwinkel en nog veel meer. Op 150 m bevindt zich het shoppingcentrum ‘Frunpark’ met een diversiteit aan winkels. Na 550 m stappen bereikt u het stadscentrum van Oudenaarde, waar u uiteraard een nog groter aanbod aan winkels aantreft, maar ook een waaier aan restaurants, tavernes en andere uitgaansmogelijkheden

Door haar structuur en ligging is Residentie Jemastyl de ideale woonomgeving voor jong en oud. Dit project betekent ook voor de investeerder een winstgevende belegging met zekerheid op meerwaarde naar de toekomst toe.

Bestaat uit een inkom, apart toilet, berging, eetruimte, zitruimte, ruim en zongericht terras, open en ingerichte keuken, badkamer met douche en slaapkamer 1.

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen? 
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu IVA Immobilien